Тази вечер ще станем свидетели на пропукването на основния лагер в

...
Тази вечер ще станем свидетели на пропукването на основния лагер в
Коментари Харесай

Основният лагер в Къщата се пропуква: Захажаева се изправя срещу Динко!

Тази вечер ще станем очевидци на пропукването на главния лагер в Къщата. Людмила ще се изправи против Динко с обвинявания за изменничество, а новата задача ще трансформира най-известната Къща в хазаин на първите Зимни олимпийски игри в Нови хан.

Още от първите дни на престоя им в Къщата, най-търсените звезди изрично се разделиха на два лагера – Луна и всички останали. Малко по-късно към певицата се причисли и Мариела, а останалите ставаха все по-обединени в напъните си да пренебрегват и елиминират Луна и Нордел, написа ПИК.

Тази вечер ще забележим по какъв начин главният лагер в Къщата ще се пропука. Людмила няма да одобри изблиците на непосредственост на Динко към екстравагантната певица, а Джино също ще застане под мерника ѝ, поради устрема си да бъде благ с всички дами. Захажаева ще упрекна и двамата в изменничество, а ответната реакция ще провокира редица конфликти посред им.

Новата седмична задача ще даде начало на първите и единствени по рода си Зимни олимпийски игри в Нови хан. Съквартирантите ще бъдат разграничени на два тима, а всеки от тях ще би трябвало да премери сили с представител на другия тим в разнообразни дисциплини. Мотивацията и хъсът за победа още веднъж ще се върнат в Къщата, а кои звезди ще станат първите олимпийски първенци, ще разберем довечера.

По време на предаването снощи, феновете взеха решение с шоуто да се раздели рапърът Дий. На излизане той призна, че не му е достигнала душeвност, с цел да се пребори с играчите в Къщата, само че не съжалява, тъй като е намерил доста нови другари. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР